French Coconut Pie

French Coconut Pie

Ingredients

  • 3 whole Eggs, Beaten
  • 1-½ cup Sugar
  • 1 cup Flaked Coconut
  • 1 stick Butter, Melted
  • 1 Tablespoon White Vinegar
  • 1 teaspoon Vanilla Extract
  • 1 pinch Salt
  • 1 whole 9″ Uncooked Pie Shell

Preparation

Mix filling ingredients well and pour into the pie shell. Bake at 350F for 1 hour.

 

Follow me on my social networks! 

http://instagram.com/worldoftemptations/

https://twitter.com/worldoftempt

https://www.facebook.com/worldoftemptations

Coconut-Pie11

 

INGREDIENTI:

  • 3 uova
  • 1 bicchiere e 1/2 di zucchero
  • 1 bicchiere di cocco disidratato
  • 1/2 bicchiere di burro fuso
  • 1 cucchiaio di aceto bianco
  • 1 fialetta di vaniglia
  • 1 pizzico di sale
  • pasta sfoglia

Mescolate insieme tutti gli ingredienti del ripieno, riempite la sfoglia che avete steso in una teglia, ed infornate a 180°c per 1 ora.