Orange Sorbetto

 

Orange Sorbetto

  • 3¼ C Fresh Squeezed Oranges
  • ½ C Sugar
  • 3 Tbsp Orange Zest
  • 1 Tbsp Vanilla Extract
  • Pinch Kosher Salt
  • ¾ C Heavy Whipping Cream
  1. Place all the ingredients in a blender and blend until the sugar has dissolved and the mixture is smooth and creamy. Place in a large bowl, cover, and chill in the fridge for at least one hour.
  2. Prep an ice cream maker, add the orange sherbet mixture, and allow to churn as per the ice cream maker’s instructions, usually around 40 minutes. Store finished sherbet covered in the freezer for up to two weeks.

 

 

untitled

 

3 e 1/4 bicchieri di spremuta di arancia

1/2 bicchiere di zucchero

3 cucchiai di buccia di arancia

1 fialetta di vaniglia

1 pizzico di sale

3/4 bicchiere di panna

Frullare tutti gli ingredienti fino a quando il composto è liscio e omogeneo. Mettete in una ciotola e ponete in frigo per 1 ora.

Ora è il momento di mettere il composto nella vostra macchina per il gelato per circa 40 minuti!

 

Follow me on my social networks! 

http://instagram.com/worldoftemptations/

https://twitter.com/worldoftempt

https://www.facebook.com/worldoftemptations