Caramel Coffee

Caramel Coffee!

  • 1 cup milk
  • 1/4 cup caramel sauce (prepared, plus additional for drizzling)
  • 1 tsp brown sugar
  • 2 cups coffee
  • whipped cream
  1. In small saucepan, stir together milk, caramel sauce and brown sugar. Heat over medium heat 4 to 5 minutes or until foamy and steaming, whisking frequently.
  2. Divide coffee between 2 large mugs. Divide milk mixture between mugs and stir. Top each mug with whipped cream and additional caramel sauce.

 

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1 bicchiere di latte

1/4 bicchiere di sciroppo di caramello e altro in aggiunta per decorare

2 cucchiaini di zucchero di canna

2 bicchieri di caffè ( si intende caffè americano, quindi fate del caffè molto leggero )

Panna montata

 

In un pentolino unite il latte, caramello e zucchero. Riscaldate su fuoco medio per 4-5 minuti.

Dividete il caffè in due tazze e anche il latte. Mescolate e decorate con panna e caramello!

 

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