White Chocolate Cream Liqueur.
White Chocolate Cream Liqueur ingredints:
- 250 gms – 9 oz. white chocolate, chopped
- 500 ml – 2 cups milk
- 500 ml – 2 cups cream
- 300 ml – 1 ¼ cup condensed milk
- 150 ml – ¾ cup alcohol 95%
Put the white chocolate and milk in a saucepan and heat on the fire until the chocolate has melted.
Add the cream and condensed milk and cook on a low flame for 8 minutes.
Let the mixture cool down and then chill very well in the fridge.
Add the alcohol and mix well. Filter it through a sieve and bottle it.
Keep it in the fridge for a couple of days and shake well before serving.
Liquore cremoso al cioccolato bianco… Ingredienti:
- 250 gr cioccolato bianco
- 2 bicchieri di latte
- 2 bicchieri di panna
- 300 ml di latte condensato
- 150 ml alcool 95%
Mettete il cioccolato e il latte in un pentolino e fate sciogliere. Aggiungete la panna e il latte condensato e lasciate cuocere a fiamma bassa per 8 minuti.
Lasciate raffreddare il composto poi fate raffreddare in frigo.
Aggiungete l’alcool e mescolate molto bene. Lasciate riposare in frigo per un paio di giorni e agitate sempre prima di bere!