White Chocolate Cream Liqueur

White Chocolate Cream Liqueur.

White Chocolate Cream Liqueur ingredints:

  • 250 gms – 9 oz. white chocolate, chopped
  • 500 ml – 2 cups milk
  • 500 ml – 2 cups cream
  • 300 ml – 1 ¼ cup condensed milk
  • 150 ml – ¾ cup alcohol 95%

Put the white chocolate and milk in a saucepan and heat on the fire until the chocolate has melted.

Add the cream and condensed milk and cook on a low flame for 8 minutes.

Let the mixture cool down and then chill very well in the fridge.

Add the alcohol and mix well. Filter it through a sieve and bottle it.

Keep it in the fridge for a couple of days and shake well before serving.

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Liquore cremoso al cioccolato bianco… Ingredienti:

  • 250 gr cioccolato bianco
  • 2 bicchieri di latte
  • 2 bicchieri di panna
  • 300 ml di latte condensato
  • 150 ml alcool 95%

Mettete il cioccolato e il latte in un pentolino e fate sciogliere.  Aggiungete la panna e il latte condensato e lasciate cuocere a fiamma bassa per 8 minuti.

Lasciate raffreddare il composto poi fate raffreddare in frigo.

Aggiungete l’alcool e mescolate molto bene. Lasciate riposare in frigo per un paio di giorni e agitate sempre prima di bere!