Love Message Cheesecake Hearts

Love Message Cheesecake Hearts.

Love Message Cheesecake Hearts is a colorful, sweet and delicious dessert idea to express your feelings on Valentine’s day!

You will need silicone heart shaped molds.

Ingredients:

  • 1 cup graham cracker crumbs
  • pinch of cinnamon
  • 4 tablespoons  butter, melted
  • 16 ounces  cream cheese, softened
  • 1 cup sugar
  • 3 large eggs
  • 16 ounces sour cream
  • 1 teaspoon vanilla extract
  • food coloring

Preheat oven to 325 degrees.

You will need a water bath to bake your cheesecakes, so put the molds in a pan and fill it half way up with boiling water.

Combine graham cracker crumbs, cinnamon, and melted butter, stirring until it looks like sand. Spoon out about a tablespoon of crumb mixture into each heart cavity. Press the crumbs down making an even crust. 

In a mixing bowl using a hand held mixer, beat the cream cheese on medium high until smooth, scraping down the sides of the bowl as needed. Be sure to scrape the cream cheese out of the mixing blade as well.

Add sugar and beat for one minute. Add eggs and beat until creamy, 1 to 2 minutes, scraping the sides of the bowl once. Add the sour cream and vanilla and mix just to combine.

Equally divide the filling among 6 bowls. Add food coloring to create the colors you’d like.

Pour colored cheesecake filling into the heart shaped cavities in your silicone molds.

Bake cheesecakes in a water bath for 22-25 minutes.

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Love Message Cheesecake Hearts è un colorato, dolce e deliziosa idea per esprimere i propri sentimenti il giorno di San Valentino!

Vi occorreranno degli stampi in silicone a forma di cuore.

Ingredienti:

1 bicchiere di biscotti sbriciolati

1 pizzico di cannella

4 cucchiai di burro

2 bicchieri di formaggio spalmabile

1 bicchiere di zucchero

3 uova

2 bicchieri di panna acida

1 fialetta di vaniglia

colorante alimentare

 

Preriscaldate il forno a 180°c.

Avrete bisogno di un bagno d’acqua per cuocere le vostre torte, in modo da mettere gli stampi in una teglia e riempire fino a metà gli stampini con acqua bollente.

Unite briciole, cannella e burro fuso, mescolando fino a che non appare come la sabbia. Versate il composto sul fondo di ogni cuore e premeteli sul fondo per formare una crosta.

In una ciotola lavorate il formaggio fino a quando è liscio, poi aggiungete lo zucchero, le uova, panna acida e vaniglia.

Dividete l’impasto  e colorate con diversi colori alimentari e riempite gli stampi.

Infornate per circa 25 minuti!

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