Nutella Buttercream Frosting.
Nutella Buttercream Frosting is so fluffy and delicious it fits perfect on a vanilla, chocolate or peanutbutter cupcake or cake!
Ingredients:
- 1 cup unsalted butter, room temperature
- 2 cups powdered sugar
- 2/3 cup Nutella or other chocolate-hazelnut spread
- 1 teaspoon pure vanilla extract
- Pinch kosher salt
- 2 tablespoons heavy whipping cream
- Beat together the butter and powdered sugar on low until well-blended. Add the Nutella and increase the speed to medium. Beat for two minutes.
- Add the vanilla extract and salt and whip for an additional 30 seconds.
- Add the whipping cream and beat for about one minute, until the frosting lightens slightly in both color and texture.
Nutella Buttercream Frosting è perfetto per decorare cupcakes e torte al cioccolato o vaniglia…
Ingredienti:
- 1 bicchiere di burro morbido
- 2 bicchieri di zucchero a velo
- 2/3 bicchiere di Nutella o altro prodotto simile
- 1 fialetta di vaniglia
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di panna
Montate burro e zucchero a velo, poi aggiungete la Nutella e continuate a montare per un paio di minuti. Aggiungete poi la vaniglia e il sale e continuate a montare.
A questo punto aggiungete la panna e montate fino a quanto diventa soffice come una nuvola e chiaro di colore.
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