Nutella Sunflower

Nutella Sunflower.

Nutella sunflower… this simple recipe is delicious and beautiful!

Ingredients:

  • 2 round puff pastry layers
  • 200 gr of Nutella
  • 30 gr milk
  • 10 gr of powdered sugar

Preheat oven to 180º. On a baking sheet lined with parchment paper, put the first disc of puff pastry, spread Nutella, leaving half a centimeter free all around the edge. Place the second disc on top.

Put a glass in the middle and press down gently. Using the blade of a knife, carve the dough into four equal parts without going to the center. Continue to divide, to get as many rays. Keep the tip of each piece and rotate three times. Brush the top with a little ‘milk and sprinkle powdered sugar.

Bake for 25-30 minutes or until it is golden brown., Let lt cool, remove the parchment paper and transfer it on a tray.

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Ingredienti:

  • 2 dischi di pasta sfoglia
  • 200 gr di Nutella
  • 30 gr di latte
  • 10 gr di zucchero a velo

Preriscaldare il forno a 180º. Su una teglia foderata con carta da forno, mettere il primo disco di pasta sfoglia, spalmare la nutella, lasciando mezzo centimetro libero tutto intorno al bordo. Posizionare il secondo disco sulla parte superiore.

Mettete un bicchiere al centro e premere leggermente. Utilizzando la lama di un coltello, incidete l’impasto in quattro parti uguali senza arrivare al centro. Continuate a dividere, per ottenere tanti raggi. Tenete la punta di ogni pezzo e ruotare tre volte. Spennellate la parte superiore con un po’ di latte e cospargete lo zucchero a velo.

Infornate per 25-30 minuti o fino a quando sarà ben dorato sulla parte superiore.Toglietela dal forno, fatela raffreddare, rimuovete la carta da forno e trasferitela su un vassoio.