Peppermint Sugar Cookies With Frosting

Peppermint Sugar Cookies With Frosting.

Peppermint Sugar Cookies With Frosting are delicious Christmas cookies that everyone will love.

Recipe:

  • 2 1/2 cups of cake flour
  • 2 tsp cornstarch
  • 1 1/2 tsp baking powder
  • 1/2 tsp salt
  • 1/2 cup butter at room temperature
  • 1/4 cup vegetable shortning
  • 1 cup sugar
  • 1 egg
  • 1 egg white
  • 2 tsp vanilla extract
  • 1/2 tsp peppermint extract
  • crushed candy canes

For the frosting:

  • 4 oz cream cheese
  • 4 tbsp butter
  • 1/2 tsp peppermint extract
  • 2 1/2 cups powdered sugar

With an electric mixer combine butter, shortning and sugar until fluffy. Add in the egg and egg White. Vanilla  and peppermint extract and combine. Add al dry ingredients and combine well. Refrigerate for 2 hours.

After 2 hours roll dough into balls and then press them into discks and bake at 375°f for about 10 minutes.

Let them cool.

Make frosting. You can color the frosting red, green, or leave it White. Spread it on the cookies and sprinkle with crushed candy canes.

Candy-Cane-Sugar-Cookies-1

INGREDIENTI:

  • 2 e 1/2 bicchieri di farina per torte
  • 2 cucchiai di amido di mais
  • 1 bustina di lievito
  • 1/2 cucchiaino di sale
  • 1/2 bicchiere di burro a temperatura ambiente
  • 1/4 bicchiere di strutto
  • 1 uovo
  • 1 albume
  • 1 fialetta di estratto di vaniglia
  • 1 cucchiaio di estratto di menta peperita
  • candy canes sbriciolati

Per il frosting:

  • 1/2 bicchiere di formaggio spalmabile
  • 4 cucchiai di burro
  • 1 cucchiaino di estratto di menta peperita
  • 2 e 1/2 bicchieri di zucchero a velo

Montate il burro, strutto e zucchero fino a diventare spumosi. Aggiungete le uova, e gli estratti. Combinate bene e poi aggiungete gli ingredienti secchi. Amalgamate bene il tutto e ponete in frigo per 2 ore.

Dopo dure ore formate delle palline di impasto e premeteli su un tavolo per appiattirli. Infornate per circa 10 minuti a 180°c.

Lasciate raffreddare.

Preparate il frosting montando tutti i suoi ingredienti.

A questo punto potete lasciare il frostin bianco oppure colorarlo di rosso o verde. Spalmate il frosting sui biscotti e decorate con i candy canes sbriciolati.

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