Raspberry Sangria

Raspberry Sangria.

Raspberry Sangria with pink moscato, vodka and raspberry syrup… doesn’t it sound good???

INGREDIENTS

  • 1 cup fresh or frozen raspberries
  • 1 cup halved strawberries
  • 1 cup fresh or frozen blackberries
  • 1 (750 ml) bottle chilled Pink Moscato
  • 1 recipe raspberry  syrup
  • 1/2 cup red berry or raspberry vodka
  • 1 cup lemon soda

For the raspberry syrup:

1 cup fresh or frozen raspberries

1/4 cup granulated sugar

1/4 cup water

 

To make the raspberry syrup:

In a small pot, add raspberries, sugar, and water. Bring the mixture to a gentle boil. Cook, stirring occasionally, until the sugar dissolves. Take the mixture off the heat and allow it to come to room-temperature. Strain the mixture.

 

To make the sangria:

Add fruit to the bottom of a large pitcher. Top with chilled Moscato, raspberry syrup, and vodka. Stir to combine. Place the pitcher in the refrigerator for at least an hour to chill.

Before serving, stir in lemon-lime soda.

 

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INGREDIENTI

  • 1 bicchiere di lamponi
  • 1 bicchiere di fragole tagliate a metà
  • 1 bicchiere di more
  • 750 ml di Moscato rosa
  • sciroppo di lamponi
  • 1/2 bicchiere di vodka al lampone o frutti rossi
  • 1 bicchiere di sprite

Per lo sciroppo di lamponi:

1 bicchiere di lamponi

1/4 bicchiere di zucchero

1/4 bicchiere di acqua

 

Per fare lo sciroppo:

In una pentola aggiungete tutti gli ingredienti e portate ad ebollizione fino a quando si scioglie lo zucchero. Portate a temperatura ambiente.

 

Per la sangria:

Aggiungete la frutta sul fondo di una caraffa , Versate di sopra il Moscato fresco, lo sciroppo e vodka. Mescolate. Ponete in frigo per almeno 1 ora.

Aggiungete lo sprite prima di servire.

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