I bet santa will love these ones!
Ingredients
- 3/4 cup butter, softened
- 3/4 cup brown sugar, packed
- 1/4 cup sugar
- 1/2 cup cocoa
- 2 eggs
- 1 tsp. vanilla extract
- 1 tsp. baking soda
- 2 1/4 cups flour
- 1 cup crushed candycanes
- 1 cup semi-sweet chocolate chunks
Instructions
- Cream together butter and sugars.
- Beat in cocoa.
- Add eggs and vanilla and beat until well incorporated.
- Add baking soda and flour and beat until well incorporated.
- Stir in candycanes and semi-sweet chocolate chunks.
- Roll into 1″ balls and place on a greased baking sheet.
- Bake at 350 degrees F for 8-10 minutes.
– 3/4 bicchiere di burro morbido
– 3/4 bicchiere di zucchero di canna
– 1/4 bicchiere di zucchero
– 1/2 bicchiere di cacao
– 2 uova
– 1 fialetta di vaniglia
– 2 cucchiaini di bicarbonato
– 2 e 1/4 bicchieri di farina
– 1 bicchiere di pezzetti di candycanes
– 1 bicchiere di cioccolato a pezzetti
Lavorare il burro con gli zuccheri.
Aggiungete il cacao.
Aggiungete e lavorate uova e vaniglia e poi aggiungete il resto.
Aggiungete candycanes e pezzi di cioccolato.
formate delle palline e infornate a 180°c per circa 10 minuti.