Ingredients
- 2 cups Milk
- 1/2 cup white chocolate chips
- 1 to 2 tablespoons pumpkin puree
- 1 tablespoon corn starch
- 1 tablespoon pure vanilla extract
- 1 shot of Rum
- Marshmallows
Instructions
- Place all ingredients, except for the Rum, in a medium-sized saucepan and cook over low heat, stirring frequently, for 5 minutes, or until chocolate is melted and the liquid has thickened.
- Pour into two coffee glasses, stir in the Rum, and top with marshmallows.
Ingredienti:
2 bicchieri di latte
1/2 bicchiere di cioccolato bianco
1-2 cucchiai di puree di zucca
1 cucchiaio di amido di mais
1 fialetta di vaniglia
1 bicchierino di rum
Panna, cannella e marshmallows per decorare
Mettere tutti gli ingredienti tranne il rum in un pentolino sul fornello e riscaldare per 5 minuti o fino a quando il liquido si sarà addensato.
Versare nelle tazze e aggiungere il rum e mescolare.
Decorare a piacere!