Cheesecake Chocolate Easter Eggs

 

Cheesecake Chocolate Easter Eggs!

Cheesecake Chocolate Easter Eggs are a fast impressiv dessert to make!

150g (about 5oz) cream cheese, softened
30g (about 1/4 cup) icing sugar (confectioners’ sugar), sifted
1/2 tsp lemon juice
1/2 tsp pure vanilla extract
125ml (about 1/2 cup) thickened/heavy whipping cream
For the ‘yolk’: apricot, peach or orange jam

 Carefully remove the tops of the chocolate eggs.

 Place the cream cheese, icing sugar, lemon juice and vanilla in a large mixing bowl and beat on high until the mixture is smooth and fluffy, about 3-4 minutes. Set aside and carefully whip the thickened cream in a separate mixing bowl to stiff peaks. gently combine the whipped cream into the cream cheese mixture until it is smooth. Carefully spoon or pipe the mixture into the prepared chocolate shells. Chill eggs for at least 30 minutes to allow it to set.

 scoop out a hole in the centre of each cheesecake and fill hole with jam.

Chill again for at least 30 mins.

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150 gr di formaggio spalmabile

30 gr di zucchero a velo

1 cucchiaino di succo di limone

1 cucchiaino di vaniglia

125ml di panna

Per il tuorlo confettura di albicocca, arancia o pesca

Rimuovere con attenzione le cime delle uova di cioccolato.

Mettere la crema di formaggio, zucchero a velo, il succo di limone e la vaniglia in una ciotola e battere in alto fino ad ottenere un composto liscio e spumoso, circa 3-4 minuti. Mettere da parte e montare con attenzione la panna addensata in una terrina a parte a neve. unire delicatamente la panna montata nella miscela crema di formaggio fino a che non è lisciomettete il composto nei gusci di cioccolato. Raffreddare le uova per almeno 30 minuti.
Scavare un buco nel centro di ogni cheesecake e riempire il foro con la marmellata.

Raffreddare nuovamente per almeno 30 minuti.

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